Cei mai ieftini si buni 3 roboti de bucatarie

blender-1-l-bol-1-5-l-hr7762-00
pret actualizat emag

Despre utilitatea unui robot de bucatarie am mai discutat de foarte multe ori pana acum, asadar nu are rost sa mai reluam discutia. Adevarul este ca, daca nu ai o astfel de ustensila in bucatarie o sa iti fie destul de greu sa te descurci, dat fiind faptul ca robotul de bucatarie de poate ajuta intr-un numar destul de mare de situatii, grabind procesul necesar prepararii mancarii, astfel incat tu sa ai mai mult timp liber sa te poti bucura de ceea ce ai gatit si de timpul liber.

Care sunt cei mai ieftini si buni 3 roboti de bucatarie ?

 

Gorenje SB800W

Gorenje SB800W este prima noastra recomandare, acest robot de bucatarie fiind unul care vine la un pret mai mult decat bun, lucru datorat si reducerii de 35% care este aplicata la pretul standard. Robotul de bucatarie vine cu un sistem de blocare de siguranta integrat, cu numeroase accesorii incluse, iar motorul are o putere de 800 W.

Philips Viva Collection HR7762/00

Philips Viva Collection HR7762/00 este un alt robot de bucatarie foarte bun si care are un pret care il face atragator. Printre punctele forte ale sale se numara si tehnologia PowerChop, aceasta fiind cea care ii asigura acestuia niste performante superioare in ceea ce priveste tocararea (comparativ cu alti roboti de bucatarie din categorii de pret asemanatoare).

Star-Light Quisine QUI-905

Iata ca si de data aceasta, in cadrul topurilor noastre isi gaseste loc si un produs marca Star-Light, acestea fiind cunoscute in special pentru bunul raport calitate pret pe care il ofera. Acest robot de bucatarie este unul care vine echipat cu o gama larga de accesorii, printre acestea numarandu-se discul de feliere, discul de emulsionare, cel pentru radere, storcatorul de citrice, un cutit universal, chopper, spatula, disc de taiere, precum si un acc pentru framantat. Asadar avem parte de o oferta tentanta, nu-i asa?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *