Cele mai ieftine 3 epilatoare de la Philips

Philips Satinelle HP654900
pret actualizat emag

Un epilator de calitate nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie scump, deoarece exista pe piata din Romania foarte multe optiuni de buget, care vin cu un raport calitate-pret foarte bun si care sunt produse de brand-uri cu renume in acest segment.

Aici ma refer direct la epilatoarele celor de la Philips, cele care au reusit sa multumeasca cel mai mult pe femei datorita calitatii si modului usor de utilizare, ceea ce reprezinta in opinia noastra un mare plus.

Care sunt cele mai ieftine 3 epilatoare de la Philips?

 

Philips SatinPerfect HP6575/00

Prima noastra recomandare este Philips SatinPerfect HP6575/00, acesta fiind un model cu sistem Skin Perfect, care reuseste sa indeparteze chiar si acele fire de par care sunt foarte fine, iar in acelasi timp protejeaza si pielea. In plus, primim de asemenea si un capac care sa ofere confort in timpul epilarii zonelor mai… delicate.

Philips Satinelle HP6421/00

Pe locul doi in topul recomandarilor noastre se afla Philips Satinelle HP6421/00, un epilator cu design ergonomic care este, de asemenea, perfect pentru a fi folosit in zonele sensibile datorita modului in care capacul special conceput acopera discurile exterioare. Avem de asemenea parte si de discuri care permit o epilare care poate indeparta inclusiv acele fire de par de doar 0.5 mm. Foarte tare, nu-i asa?

 Philips Satinelle HP6549/00

Pe ultimul loc in al nostru top avem de-a face cu un set, care are ca subiect principal epilatorul Philips Satinelle HP6549/00 pe care foarte multe femei il descriu ca fiind una dintre cele mai bune solutii atunci cand vine vorba de epilarea rapida si blanda a picioarelor si bratelor. Din cate se pare, la fel ca si modelele anterioare, si acesta are discuri special concepute pentru acele zone mai delicate, iar marele avantaj este dat de faptul ca acesta este un epilator fara fir.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *