Mega reducere pentru scaunele de masa pentru bebelusi

Scaun de masa Mappy SM-61, portocaliu
pret actualizat emag

De ce sa cumperi un scaun de masa pentru bebelus? Deoarece acesta este un extrem de practic si se dovedeste a fi de un real ajutor atunci cand vrei sa il hranesti pe cel mic in cele mai bune conditii posibile. In plus, iti permite sa faci din luatul mesei o adevarata joaca, iar toata „mizeria” de dupa devine mult mai usor de curatat.

Astfel, un scaun de masa pentru bebelus ii va permite celui mic sa ia masa singur, in mod independent, iar acesta se va simti mai mult decat minunat, avand parte de confort maxim. Am reusit sa dau peste niste reduceri destul de interesante la scaunde de masa pentru bebelusi motiv pentru care o sa ti le prezint pe cinci dintre cele mai bune.

Care sunt scaunele de masa pentru bebelusi la reducere:

 

Mappy SM-61

O sa incepem acest top cu Mappy SM-61, acesta fiind un scaun de masa pentru bebelusi extrem de simpatic, datorita faptului ca este viu colorat, ceea ce mai mult ca sigur il va atrage ca un magnet pe cel mic atunci cand este timpul pentru masa. Este de apreciat faptul ca este inalt, cu toate ca nu ofera posibilitatea reglarii pe inaltime, iar acest lucru poate fi vazut ca un minus de catre unele persoanel.

Scaun de masa Mappy

Cea de-a doua recomandare a noastra este Mappy, un model placut la vedere, care are parte de o reducere de 20%, permitand in acelasi timp si reglarea pe inaltime, fiind puse la dispozitie cinci nivele. In plus, este prezenta si posibilitatea detasarii tavitei, precum si reglarea acesteia in functie de nevoi. O precizare care trebuie facuta este aceea ca acest scaun de masa este recomandat pentru a fi folosit de catre copii care nu au mai mult de 20 de kilograme. Daca ai noroc, poate il prinzi la un pret si mai bun la cei de la Flanco.Krausman Zoom Deluxe Lion

 Scaun de masa Keter

Scaunul de masa Keter este unul multifunctional, in sensul ca acesta poate fi setat pentru trei moduri diferite de sedere, este foarte practic, putand fi depozitat usor, iar in dotarea sa se afla o tavita extra, dar si cinci centuri de siguranta. Este prezent de asemenea si suportul pentru picioare, iar husa este una extrem de moale si confortabila.

Lorelli Classic Siesta

Lorelli Classic Siesta beneficiaza de o reducere de 30 de procente, lucru care il face extrem de atragator pentru cei care isi doresc un excelent scaun de masa pentru bebelusi. Acesta este unul foarte usor de utilizat, vine cu o husa din PVS usor detasabila, astfel incat sa o poti curata exact asa cum trebuie, iar structura este una metalica si foarte stabila.

 Krausman Zoom Deluxe Snail

Pe ultimul loc al topului nostru se afla Krausman Zoom Deluxe Snail, dar acest lucru nu inseamna ca este si cel mai prost, ci din contra. Avem parte de un pret mai mic cu aproape 200 lei, iar acesta ofera posibilitatea de reglare pe sapte pozitii de inatime, un suport pentru picioare care este de asemenea reglabil in trei pozitii, iar stabilitatea este asigurata de sistemul anti-alunecare de care dispune acesta. In plus, spatarul este si el unul reglabil, totul pentru confortul celui mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.