Top 5 acumulatori externi ideali pentru orice smartphone

acumulator extern
pret actualizat emag

Marea problema cu rezistenta bateriilor la smartphone-uri a devenit din ce in ce mai suparatoare pentru cei mai multi dintre noi. Datorita numeroaselor aplicatii instalate pe smartphone-uri, bateriile nu mai fac fata si in cele mai bune cazuri tin aproximativ 12 ore.

Exista numerosi acumulatori care se pot cumpara, insa nu toti sunt foarte buni din punct de vedere al duratei de viata si al compatibilitatii. In acest articol sunt prezentati topul celor mai buni 5 acumulatori care merita cumparati.

Care sunt cei mai buni acumulatori pentru orice smartphone ?

 

 Acumulator extern A+ 10000 mAh  ofera un grad extins de universalitate, acesta fiind unul din cele mai importante aspecte ale unui acumulator bun. Afisajul este doar digital, indicand cu precizie capacitatea acumulatorului. Are un gramaj de 218 g iar dimensiunile lui fiind de 72 x 142.6 x 15.2. Se poate conecta prin MicroUSB, iar acumulatorul il gasesti aici  un pret foarte mic.

 Acumulator extern A+ 15600 mAh – este compatibil cu orice tip de tableta sau smartphone. Are un indicator cu led-uri care ne prezinta afisarea capacitatii bateriei astfel: 0 – 25%, 25 – 50%, 50 – 75%, 75 – 100%. Are o capacitate de 15600 mAh si il poti cumpara de aicila un pret foarte mic.

 Acumulator extern A+ 13000 mAh – un alt acumulator care are un grad foarte mare de compatibilitate, mai exact pentru orice smartphone sau tableta. De asemenea mai are celule Li-Ion Samsung, indicator cu led-uri si o conectivitate prin USB sau MicroUSB. Cu o capacitate de 13000 mAh ofera un ciclu de incarcari de pana la 400.

 Acumulator extern A+ 18000 mAh– poate incarca orice tip de smartphone sau tableta avand o durata de viata de aproximativ 6000 ore, 400 cicluri de incarcari si un randament de incarcare de pana la 90 %.

 Acumulator extern A+ 16000 mAh la fel ca si celelalte acumulatoare din acest top poate incarca orice smartphone sau tableta. Acest acumulator contine un indicator cu led-uri pentru starea bateriei si de asemenea dimnesiunile lui fiind de 160 x 50 x 22.5 mm, transportul lui nefiind foarte greu intr-un buzunar mai mare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *