Top 5 cele mai bine vandute epilatoare Philips

Philips Satinelle HP654900
pret actualizat emag

Pentru ca stim cat de important este sa ai parte de cele mai bune conditii atunci cand trebuie sa te epilezi, ne-am hotarat sa intocmim un mic top, in care sa se regaseasca cele mai bine vandute epilatoare Philips, dar si pe acelea pe care noi le recomandam datorita excelentului raport calitate-pret pe care il ofera.

O sa precizam faptul ca oricare dintre aceste epilatoare Philips sunt unele cu design ergonomic, confortabile, precum si extrem de usor de utilizat, diferentele intre ale aparand in ceea ce priveste unele functii, dar si continutul pachetului, unele venind cu niste accesorii in plus, in timp ce altele cu niste accesorii in minus.

Top 5 cele mai bine vandute epilatoare Philips

 

Philips SatinPerfect HP6575/00

Primul loc in top este rezervat lui Philips SatinPerfect HP6575/00, acesta fiind cel mai vandut epilator Philips in momentul de fata, iar daca ne uitam la pret ne putem da seamna si de ce. In primul rand, acum la eMAG acesta beneficiaza de o reducere de 40%, ceea ce inseamna ca pretul scade sub pragul de 300 lei (deci o reducere de 200 lei – deloc putin!). La aceasta suma de bani primim un epilator cu sistem Skin Perfect, care reuseste sa indeparteze chiar si cele mai mici / fine fire de par, iar la pachet primim si un capac pentru a fi folosit atunci cand ne epilam in zonele mai sensibile.

Philips SatinPerfect HP6570/00

Cea de-a doua recomandare a noastra este Philips SatinPerfect HP6570/00, care se face remarcat prin faptul ca iti permite sa termini epilarea intr-un timp record, astfel incat sa te poti bucura de niste picioare frumoase si catifelate imediat. Faptul ca este rapid inseamna si ca este extrem de confrotabila, datorita implementarii unui sistem de masaj activ.Epilator Philips SatinPerfect HP657500, Wet & Dry, Discuri ceramice, 32 Puncte de prindere, 2 Viteze, Alb

 Philips Satinelle HP6421/00

Philips Satinelle HP6421/00 este unul dintre cele mai ieftine epilatoare pe care le poti cupara in momentul de fata Il poti gasi si la Flanco), iar asta reprezinta un plus in cazul in care nu au buget foarte mare, dar totusi ai vrea sa ai parte de ceva de calitate. Modelul de fata este unul care vine cu doua trepte de viteze si cu 20 de puncte de prindere, iar la fel ca in cazul celorlalte epialtoare Philips recomandate, si acesta dispune de un capac pentu zonele sensibile, acesta acoperind discurile exterioare ale sale.

Philips Satinelle HP6422/01

Ceea ce mi-a placut foarte mult la Philips Satinelle HP6422/01 este faptul ca are un pret sub pragul de 100 lei, iar prezent este si capacul Opti-smart cu masaj, care iti va relaxa pielea in timpul epilarii, astfel incat sa nu simti nimic si sa te poti bucura de confort pe toata durata utilizarii sale.

 Philips Satinelle HP6549/00

Ultima noastra recomandare este Philips Satinelle HP6549/00, acesta facand parte dintr-un set complet, in care se mai afla si o pereche de pensete pentru momentele in care ai nevoie de niste retusuri la sprancene ori faciale. Datorita discurilor aflate la baza epilatorului Philips Satinelle HP6549/00, acesta poate sa te scape chiar si de cele mai fine si scurte fire de par (cele de 0.5 mm), ceea ce este aproape echivalent cu rezultatul oferit de epialrea cu ceara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *